Fără femeie nici bărbat n-ar fi

Membrii Centrului de Zi „Speranța” pentru Vârstnici și-au felicitat colegele prin versuri și cântece.

Ziua Femeii oferă an de an un prilej aparte pentru a ne arăta dragostea și respectul față de femei. Domnii care frecventează Centrul de Zi „Speranța” pentru Vârstnici al Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare acordă o atenție deosebită zilei de 8 martie de fiecare dată.

Așa s-a întâmplat și în acest an, doamnele de la club au fost felicitate prin versuri și cântece. Octogenarul Kruzlics János a recitat o poezie de Petőfi Sándor și le-a delectat pe doamne cu anecdote și citate celebre legate de această ocazie. Marchiș Gheorghe (Gigi) și-a exprimat respectul pentru sexul feminin în limba română, în felul lui simpatic. După aceea bărbații s-au strâns cu toții și au cântat cântece de demult dedicate primăverii și, bineînțeles, femeilor. În final, ei și-au mai asumat încă un rol important: și-au pus șorțuri și au servit masa de prânz ca niște domni adevărați.

În cadrul evenimentului au fost felicitați membrii de club născuți în luna martie. Kiss Ana, Süveg Erzsébet și Hauler Magdolna au primit tradiționalul fir de garoafă albă și urări de bine din partea colegilor.  Sărbătoritul Kovács József fiind bolnav, a lipsit de la eveniment, dar urările de bine le va primi cu siguranță la următoarea întrunire.