Sprijină și tu serviciile sociale oferite de Caritas!

Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare furnizează de 30 de ani servicii sociale pentru mii de cetățeni aflați în nevoie. 

În anul 2019 am avut 2336 de beneficiari – copii și tineri proveniți din medii defavorizate, persoane cu dizabilități, vârstnici aflați în risc de sărăcie și izolare socială, precum și persoane care au avut nevoie de ajutor pentru a depăși o perioadă dificilă a vieții lor. 

Asociația Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare este furnizor acreditat de servicii sociale, înscris în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale, pe baza Deciziei Nr. 52634/08.04.2019.

Cu toate că nevoia de servicii sociale crește, susținerea financiară a acestora devine tot mai dificilă. Sprijinul venit din partea persoanelor fizice și juridice devotate cauzelor sociale, sub formă de donații sau sponsorizări este întotdeauna binevenit, și de multe ori chiar necesar pentru a putea furniza fără întrerupere servicii sociale comunității. Iată, cum ne poți ajuta:

 

1. Donează


a) bani:

  • cont donații în lei: RO80RNCB0221011282140001, BCR Satu Mare
  • cont donații în euro: RO81RNCB0221011282140080, BCR Satu Mare 

b) bunuri, produse:
Din cauza pandemiei, am sistat preluarea donațiilor constând în îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării, neavând posibilitatea de a le dezinfecta – un proces absolut necesar pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul Coronavirus.
Ne poți ajuta însă cu legume, fructe, produse lactate, conserve, produse de carne – pe care le vom oferi beneficiarilor noștri preșcolari și școlari suplimentând hrana pe care le asigurăm în centrele noastre de zi.

Dorești să faci o donație în bunuri?
Contactează-ne prin pagina de web a organizației: http://www.caritas-satumare.ro/contact/

 


2. Redirecţionează 3,5 % din impozitul pe venit către Organizația Caritas

  • Declarația 230 completată cu datele organizației - versiune descărcabilă: Formular 230 Organizatia Caritas a Diecezei Satu Mare anul 2019

 


3. Sponsorizează cu 20% din impozitul pe profit

 

  • activitatea organizației
  • o unitate de asistență socială a organizației
  • amenajarea, renovarea unei unități de asistență socială, a curții sau a spațiului de joacă a acesteia etc.
  • dotarea și utilarea cu echipament de specialitate a unei unități de asistență socială etc.
  • unul sau mai multe servicii oferite (de ex. hrana pentru x copii pentru o lună, educația muzicală – lecții de tobe, livrare masă caldă la domiciliu etc.)
  • o acțiune, o competiție, un eveniment al organizației
  • perfecționarea personalului de specialitate al organizației prin susținerea unor cursuri sau workshop-uri

Dorești să sponsorizezi Organizația Caritas?
Contactează-ne prin secțiunea de Contact a paginii noastre web: http://www.caritas-satumare.ro/contact/

 


4. Alege-ne ca partener în implementarea unor proiecte cu componentă socială

 

Organizația Caritas are o vastă experiență în implementarea de proiecte POCU, PHARE, POSDRU, Erasmus+, ERSTE Foundation și SIMPACT, MOL România și Fundația pentru Comunitate, Rotary Club etc.
De-a lungul anilor, Caritas a fost un partener de încredere în derularea unor proiecte atât pentru autoritățile locale, cât și pentru ONG-uri.
Datorită unor astfel de proiecte comune a fost posibilă îmbunătățirea calității serviciilor oferite, înființarea unor servicii sociale noi, cât și dezvoltarea unor servicii existente.
Pentru mai multe detalii în legătură cu proiectele în care a fost și este implicată Organizația Caritas, click aici.

Ai o propunere de parteneriat?
Contactează-ne
prin secțiunea de Contact a paginii noastre web: http://www.caritas-satumare.ro/contact/