Cantina Socială Caritas Satu Mare

E-mail: caritas@caritas-sm.ro

- program de funcționare: L-V: 8-16
- program cu publicul: L-V: 12-15

Serviciu social înfiinţat şi administrat de furnizorul Asociația Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare, acreditat conform Certificatului de acreditare seria AF Nr. 002245 eliberat la data de: 27.03.2017, Licenţa de funcţionare definitivă seria LF nr. 0001713, eliberat la data de 01.11.2016.

Anul înființării:
 1992

Beneficiari:

• persoane aflate în situații de dificultate și familiile acestora
  • persoane vulnerabile aflate în risc social crescut, expuse marginalizării şi excluziunii sociale

Scopul serviciului social:

• ameliorarea situaţiei de criză a persoanelor vulnerabile aflate în risc social crescut, prin prepararea și servirea unei mese calde și/sau după caz pachete alimentare de bază, contribuind la asigurarea nevoilor de bază ale persoanelor și familiilor aflate în situații de dificultate, fără venituri sau cu venituri reduse

Servicii:

• prepararea și servirea unei mese calde pe zi (meniu compus din două feluri de mâncare)
  • după caz, acordarea de pachete alimentare de bază
  • informare
  • mediere