Adatvédelmi tájékoztató

Jelen weboldal tulajdonosa, a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet adatkezelői minőségében vállalja, hogy személyes adatokat az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelően gyűjt és kezel, tiszteletben tartva az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletében - a 679/2016. sz. rendelet („GDPR”) előírtakat.

Általános információk

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet (székhely: Szatmárnémeti, Lükő Béla utca 15. szám) számára kiemelt fontossággal bír a személyes adatok védelme.
Jelen dokumentum célja a www.caritas-satumare.ro weboldal látogatóinak tájékoztatása személyes adataik kezelésével kapcsolatban.

A kezelt személyes adatok típusa

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet a weboldal látogatóinak csak azon adatait dolgozza fel, amelyeket közvetlenül ők adnak meg a weboldal használata során, éspedig: a Kapcsolat menüpontban található űrlap kitöltése alkalmával (név, telefonszám, e-mail cím).

Az adatkezelés célja és jogalapja

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet weboldalát látogatók személyes adatainak feldolgozása a következő célok érdekében történik:

1. a honlap Kapcsolat-oldalán keresztül elküldött űrlap révén felénk továbbított kérdések, jelzések megválaszolására
  2. a weboldal forgalmának a nyomon követése és a felhasználói élmény javítása céljából.

A weboldalt látogatók személyes adatainak kezelésének jogalapja a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet megalapozott érdeke a weboldal helyes működésének biztosítására, valamint a weboldal látogatói számára a felhasználói élmény javítása, beleértve ebbe a weboldalon keresztül továbbított kérdések és jelzések megválaszolását is.

A Kapcsolat-oldalon kitöltött adatok megadása önként történik.

A feldolgozás időtartama

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet a honlapon megadott adatokat csak addig dolgozza fel, ameddig a fent említett célok teljesülnek.

Az érintettnek joga van:

1. tájékoztatást kapni arról, hogy személyes adatkezelés történik
  2. kérni adatainak helyesbítését vagy törlését
  3. az adatkezelés korlátozását kérni
  4. az adathordozhatósághoz
  5. visszautasítani az adatkezelést
  6. mentesülni az automatizált döntéshozatal alól
  7. a felügyeleti hatóságnál való panasztételhez amennyiben jogai sérülnek

Adatbiztonság

A szervezet folyamatosan értékeli és frissíti a személyes adatok védelmének érdekében gyakorlatba ültetett biztonsági intézkedéseket.

Elérhetőség

A weboldal használata alkalmával feldolgozott személyes adatok védelmével kapcsolatos további felvilágosításért forduljon a szervezet adatkezelési felelőséhez: dpo@caritas-sm.ro