Între 12-14 septembrie directorul general al Organizaţiei Caritas al Diecezei Satu Mare, doamna Löchli Terézia Tündér şi directorul responsabil pentru programe sociale, domnul dr. Kósa Attila Kálmán au participat în Weitnau Germania la conferinţa europeană "Bürgergesellschaften Europas - Magne - Satu Mare - Weitnau"  (Societăţile civile europene - Magne - Satu Mare - Weitnau).

În 15 Septembrie la Budapesta a avut loc reuniunea consiliului de conducere a Federaţiei Internaţionale SOFT la care a participat doamna Löchli Terézia Tündér, director general la Organizaţia Caritas al Diecezei Satu Mare şi dr. Kósa Attila Kálmán, directorul responsabil pentru programe sociale.

Cu scopul de a atrage fonduri pentru sprijinirea funcţionării serviciilor oferite vârstnicilor, în data de 23 iunie Caritas organizează a şasea ediţie a Maratonului de solidaritate.

În 12 noiembrie 2011, începând cu ora 17.00, Caritas Satu Mare v a organiza acţiunea de solidaritate la lumina lumânărilor denumită "Un milion de stele".

Cu toţii avem o persoană vârstnică, acasă sau în familie. Poate fi părintele sau bunicul nostru. Dar nu contează. Ne este dragă şi umple un gol în sufletul fiecăruia dintre noi.