INDEPENDENCE ZONE Cokelive Festivalul Peninsula 2009

SERVICII PERMANENTE - vineri / sâmbătă

- "Biblioteca vie" - biblioteca de prevenire vorbeşte tinerilor prin tineri
- "Free Quizz" - joc interactiv, multimedia pentru prevenirea consumului de droguri
- "Întreabă-mă!" - întrebări adresate participanţilor privind cunoştinţele, atitudinea faţă de droguri
- "Măsoară-te!" - teste de autoevaluare în cortul de prevenire şi pe teren
- Consiliere - oferită de psiholog, asistent social, ex-dependenţi, consilieri colegiali
- "Independence Tour" - muncă pe teren Invitaţie la cort, slogan de prevenire, consiliere colegială, distribuirea de pliante şi prezervative

IULIE 23 - JOI

10-12 Pregătirea acţiunilor
12-14 Cercul de începere - deschiderea caietului de oaspeţi
14-16 Pregătirea şi amplasarea serviciilor permanente "Biblioteca vie", "Free Quizz", "Întreabă-mă!", "Măsoară-te!" "Independence Tour"
16-18 "Independence Tour" Organizaţia Caritas Satu Mare, UBB - Secţia de Asistenţă Socială

IULIE 24 - VINERI / IULIE 25 - SÂMBĂTĂ

10.00-18.00 INDEPENDENCE TOUR - muncă pe teren Organizaţia Caritas Satu Mare, UBB - Secţia de Asistenţă Socială

10.00-12.00 SCHIMB DE ŢIGARĂ - informează-te despre ţigări, alcool, droguri Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Mureş

12.00-13.30 StarSIDA - biografii celebre, întâmplări personale, prevenire, prezervativ gratis Fundaţia Benone PREZENTARE / Secretele femeilor şi bărbaţilor în cultura occidentală şi orientală-I. parte Szilágyi Géza, Sándor Csaba 13.30-15.00 SCENA DEPENDENŢELOR - răspunsuri despre droguri, alcool de la ex-dependenţi Fundaţia Bonus Pastor şi Kalóz János

15.00-18.00 COLŢUL VIZUAL - filme de prevenire creative şi palpitante Fundaţia Bonus Pastor

IULIE 26 - DUMINICĂ

12.00-13.30 StarSIDA - biografii celebre, întâmplări personale, prevenire, prezervativ gratis Fundaţia Benone PREZENTARE / Secretele femeilor şi bărbaţilor în cultura occidentală şi orientală-II. parte Szilágyi Géza, Sándor Csaba

13.30-15.00 SCENA DEPENDENŢELOR - răspunsuri despre droguri, alcool de la fost-dependenţi Fundaţia Bonus Pastor şi Kalóz János

15.00-18.00 Cercul de închidere: evaluarea schimbului de ţigară - participă mass-media, partenerii şi organizatorii; evaluarea programului Independence Zone de către instituţiile / organizaţiile partenere; închiderea caietului de oaspeţi.