Birou de informare (muncă în Austria)

Biroul de informare al Organizaţiei Caritas a Diecezei Satu Mare în parteneriat cu Caritas Rundum Zuhause betreut din Viena oferă servicii de informare persoanelor interesate de a lucra ca îngrijitori bătrâni la domiciliu 24 din 24 în Austria prin partenerul nostru.
Pe lângă informarea privind munca legală, orientată spre calitate şi profesional asistată în Austria prin intermediul partenerului nostru din Austria, oferim şi posibilităţi de formare în domeniu prin cursul acreditat de îngrijire la domiciliu de 360 de ore

Ce mai oferim?

  • Cursuri de perfecţionare în diferite domenii (demenţă, kinaesthetics, îngrijirea bolnavului în fază terminală, managementul conflictului, comunicare etc), ţinute de traineri străini şi români recunoscuți internaţional;
  • asistenţă continuă pe perioada contractului atât în Austria prin Caritas Rundum Zuhause betreut, cât şi în România prin noi. Puteţi să ne contactaţi cu încredere cu orice problemă, întrebare, nevoie pe toată perioada contractului ori pe noi, ori experţii partenerului nostru din Austria în toate regiunile Austriei.
  • perioada de deplasare este de 1 (una) lună, adică o lună în Austria, o lună acasă. Prin acest program ţinem cont de sănătatea şi condiţia fizică şi mentală a îngrijitorilor, cât şi a relaţiei cu familiile lor.
  • menţinerea şi dezvoltarea nivelului de cunoştinţă a limbii germane în timpul cât sunteţi acasă prin şedinţe periodice gratuite ”Deutschkonversation”.

Cerinţe:

  • cel puţin curs de îngrijire la domiciliu 360 de ore
  • cazier judiciar sau Gewerbe
  • o bună cunoaștere a limbii germane

Contact:
Birou de Informare (muncă în Austria)
Adresa: Strada Lükő Béla nr. 15, Satu Mare
Tel: +40-261-710246, Mobil: +40-766-070242
E-mail:  info24@caritas-sm.ro
Program: de luni până vineri între orele 8-15.

 

 Filmuleț informativ - îngrijitor la domiciliu în Austria 

Standarul de calitate al Caritas, Hilfswerk și Volkshilfe